Gisteren heb ik de film “A Star is Born” gezien van Bradley Cooper met Lady Gaga. Wow wat een te gekke film zeg! Een film waarin eigenlijk alle facetten van het gewone leven in terug te zien is. En dan heb ik nog niets gezegd over de chemie tussen deze twee mensen die van het scherm spat. In één scene van de film zegt Jackson Maine (Bradley Cooper) tegen Ally (Lady Gaga): “als je niet diep graaft in je ziel, heb je geen benen om op te staan. Als je niet de waarheid zegt dan ben je de sjaak. Mensen zullen naar je luisteren als je vanuit je ziel vertelt”. Zo mooi!  Dat ervaar ik ook… wanneer je vertelt vanuit je ziel (en expertise) zullen mensen je echt zien en zal je ook mede daardoor zichtbaar zijn.

Ben jij zichtbaar?
Afgelopen jaar ben ik veel zichtbaar geweest online en offline. Dat heeft er met name ook voor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met leuke en lieve mensen, mensen waar ik mee heb mogen samenwerken, mee koffietjes heb mogen drinken en waar ik een instant klik mee heb. Ik heb mensen aangetrokken die ik graag zou willen in mijn leven… zowel zakelijk als prive. Daar ben ik enorm dankbaar voor en vandaar ook de bigsmile op de foto ;-).  Ben jij zichtbaar voor de mensen en voor jouw klanten die je wilt aantrekken? Of is dat iets wat juist meer op de achtergrond is terwijl je dat wel zou willen maar je niet weet hoe. Ben jij er klaar voor om een  A – Star – is – Born te zijn?


Hulp
Wanneer wij samen aan de slag gaan, dan gaan we jouw innershine ook aan de buitenkant laten zien zodat jij de mensen en klanten aan gaat trekken die jij graag zou willen. Nope, ik ben niet de stylist die zegt hey dat kan niet of dit kan niet. Ik hou van mode… maar ik hou nog veel meer om mensen te helpen. Te helpen om zich goed te voelen in de kleding, in de kleuren/pasvormen en in de stijl wat passend is bij hun identiteit, elke dag weer. Ga ik jou ontmoeten in 2019?

Your personal stylist,
Silvana x

Blazer: Drykorn
Topje: Zara (oldie)
Pantalon: New Look
Oorbellen: Hinth