Workshop

Workshopkleding, kleur en stijl. 

Op zoek naar een leuke invulling voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding? Wil jij leren over kleding, kleur en stijl en wil je weten welke kleuren en pasvormen jou mooier maken? Of wil je een leuke en gezellige ochtend/middag hebben met een leuke invulling? Of het nu gaat om een groep vanaf 8 personen of om een groep van 16 personen, gezelligheid en inspiratie komen samen tot een mooie geheel!

Tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar kleuren en pasvormen die jou nog mooier maken. Op een interactieve manier ga je meer inzicht krijgen wat jouw beste kleuren en pasvormen zijn. Een zelfgemaakt stijl / moodboard waar je tijdens de workshop aan hebt gewerkt mag je na afloop mee naar huis nemen. Ook gaan we jouw stijlvragen beantwoorden en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

De styling workshop duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven op een locatie die je zelf organiseert, bijvoorbeeld thuis of een ruimte op je werk. Je kunt ook kiezen voor de locatie (centrum van Vught of Den Bosch) van Styleloverz.

Tarieven:
Bij 8 of meer personen € 37,50,- p.p.
Locatie van StyleLoverz € 9,95 p.p. (minimaal 6 personen)

In een stad buiten ’s-Hertogenbosch wordt er € 0,19 per km reiskostenvergoeding en eventuele parkeerkosten.

TIP: De workshops van StyleLoverz kunnen ook op maat worden gemaakt.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via het contactformulier, via email naar silvana@styleloverz.nl of telefonisch op 06-27865676.