Ben jij een best basics vrouw, dus iemand die mooie basics draagt met niet al te veel poespas of kleuren? Wil jij wel een keer uitblinken met een paar toffe statement oorbellen? Of hou jij gewoon van mooie oorbellen? Lees dan gauw verder :-).

HINTH.
Statement oorbellen zijn helemaal van nu. Je hebt ze in goedkopere varianten en ook in duurdere varianten. Laatst mocht ik werken met de sieraden van Hinth. Ken jij het toffe sieradenmerk Hinth al? Nee? Dan stel ik je ze graag voor!

HINTH (Handmade IN THailand) is een handgemaakt sieradenmerk dat tot leven is gekomen door jarenlang reizen door Azië en geïnspireerd te zijn door de omliggende schoonheid en ambachtelijke cultuur. Een van de meest gerespecteerde vaardigheden van de Thaise samenleving is het met de hand vervaardigen van prachtige sieraden zoals oorbellen, kettingen, ringen en meer. Lokale hobbyisten zetten hun liefde en ziel in hun kunst waar ze hun persoonlijke verhaal uitdrukken door de ontwerpen en kleuren. Je koopt niet alleen originele stukken en ziet er verbluffend uit, maar je helpt ook lokale gemeenschappen te ondersteunen die de traditie van handwerk doorgeven van generatie op generatie.

Winactie.
Mooi toch? Ik hou van dit soort initiatieven waarbij ook de locals hierdoor worden ondersteunt wanneer je Hinth sieraden koopt. Ze zijn ook echt mooi! Wat nog mooier is…. ik mag EEN PAAR OORBELLEN WEGGEVEN!  Yes yes je leest het goed! We hebben weer een hele leuke win actie.

What to do:
1. Like @styleloverzsl & @hinth.nl op instagram.
2. Tag 2 vriendinnen in de comments die ook een paar toffe Hinth oorbellen willen winnen.
3. Maak een screenshot van de actie en deel de foto in je instastories met #styleloverzsl #elkedagstijlvol #hinth

Heb je dit gedaan? Succes!! Want vanaf nu doe jij mee en maak jij kans op een geweldige paar oorbellen van Hinth. Op maandag 20 augustus 2018 maak ik de winnaar* bekend.

* Actie is geldig tot en met 19 augustus 2018 tot 19 uur.
* Je krijgt een paar Hinth oorbellen opgestuurd zoals op de eerste foto.
* De oorbellen kunnen niet geruild worden en zijn niet in te wisselen tegen contanten.

Look good, feel good…. niet voor even maar je hele leven!
x Silvana