Voor kledingwinkels

Heeft u een modezaak en wilt u iets unieks en bijzonders aanbieden voor uw klanten? Dan is de StyleLoverz VIP Stylingavond (of middag) iets voor u! Tijdens deze VIP avond organiseert StyleLoverz een op maat gemaakte presentatie voor uw klanten. Tijdens deze presentatie leren uw klanten over kleuren, pasvormen en stijl. Daarnaast ontdekken uw klanten welke kledingcombinaties er gemaakt kunnen worden volgens de laatste trends. Uiteraard gebruiken we de kleding uit uw winkel om dit te laten zien. Na de presentatie is er de mogelijkheid om te shoppen in uw winkel met de zojuist opgedane kennis. Ook kan er met behulp van kleurdoeken een korte kleuranalyse worden gedaan bij uw klanten zodat ze weten welke kleuren het beste bij hen passen.

De Styleloverz VIP Stylingavond wordt vaak ingezet als een besloten event voor vaste klanten. U zorgt voor een kleine drink & bite en krijgen ze de mogelijkheid om praktische kennis op te doen en exclusief te shoppen.

Kosten
De kosten voor het organiseren van een Styleloverz VIP Stylingavond zijn €250,- excl 21% BTW. De presentatie wordt op maat gemaakt (voorzien van uw logo als u zou willen) en de avond duurt circa 3 uur.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via het contactformulier, via email naar silvana@styleloverz.nl of telefonisch op 06-27865676.