Afgelopen zaterdag ben ik naar Shanna Proost haar VisonboardDay geweest in Amsterdam. Ja ik weet het de afgelopen weken ben ik veel in Amsterdam geweest… ;-). Anyways het was een hele fijne en inspirerende dag met like minded vrouwen. Zo mooi!


Fijne dames met fijne energie

De ontvangst alleen al was hartverwarmend en de fijne energie van Shanna, Kelly en Sanne was meteen voelbaar. Ik als gevoelsmens kan dat enorm waarderen en vind dat echt heel fijn! En dan niet te spreken over de geweldige locatie midden in het centrum van Amsterdam. WOW!
Ik was als eerste aanwezig en kon al het moois meteen op mij nemen. Gedurende mijn waarneming kwamen druppels gewijs leuke vrouwen binnen met dezelfde vibes als Shanna, Kelly, Sanne en mijzelf. Echt heel leuk!Oefeningen

Voordat we echt begonnen met de visionboards maken kregen we een aantal oefeningen en waren we in contact met onszelf en elkaar. De oefeningen waren heel waardevol en maakten ons inzichtelijk hoe bepaalde dingen gaan in ieders eigen leven. Die ervaringen werden gedeeld en dat was echt heel mooi, want in the end had iedereen wel een verbinding met elkaar. Verbinding vanuit het hart.


Beelden knippen/scheuren

Na een geweldige lunch was het tijd om te beginnen met je visionboard. Dus veel zoeken in magazines naar beelden die voor mij  van toepassing zijn en hoe ik mijn doelen helder kan maken zodat deze werkelijkheid worden.  Ik heb al veel dames mogen begeleiden tijdens de Styleloverz stylingworkshops en het maken van hun stijlbord, was het maken van mijn eigen visionboard toch ook wel echt heel leuk om te doen voor mijzelf.


Mijn Visionboard

Zo’n 12 jaar geleden ben ik persoonlijke ontwikkeling trainingen gaan doen en mede daardoor maakte ik mijn eerste visionboard. Vanaf dat moment maak ik elk jaar een visionboard. En ik kan je vertellen: er zijn heel veel dingen uit gekomen die destijds op mijn visionboards stonden. Dus het principe van hoe het werkt en dat het werkt heb ik al zo vaak mogen ervaren. Het stomme is dat ik dat eigenlijk niet echt deelde met mijn omgeving. Shanna heeft mij weer laten inzien dat het juist leuk is om te delen en wat een krachtige tool het van het maken en delen van visionboards is. Dus dat delen gaan we vanaf vandaag dus ook doen…zie onder :-).


Mijn visions

Mede door deze fijne dag heb ik weer helder gekregen wat aandacht nodig heeft om te kunnen groeien en hoe ik dat ga bereiken. En wat ik zeker ga meenemen in mijn nieuwe Stijlpakketten en Masterclass Styling (later meer hierover) die vanaf oktober 2018 te volgen zijn. Zo’n zin in!
Dus ja ik zou de VisionboardDay echt aan iedereen aanraden al is het alleen maar om like minded people te ontmoeten. Je ontvangt meer dan je verwacht, namelijk heel veel liefde!

Dank Shanna, voor wie jij bent en dank aan alle andere dames die mijn wereld weer een stukje mooier hebben gemaakt.

Liefs en stijlvolle groeten,
Silvana x

Eerste foto: by Shirley Cress @_c_r_e_s_s_
Styling: by me @styleloverzsl
Muah: Tuur Muah @tuur_muah
Kleding: Naim Agency @naimagency @brittsisseck