15 jaar geleden was ik zelf werkzaam in de modebranche. Ik raakte het gevoel voor mode en styling helemaal kwijt nadat ik was gestopt met werken om te “zwangeren” en mijn zoon het leven te schenken. In de 9 jaren die volgden stelde ik zijn uiterlijk voorop en schoof ik mezelf langzaam en meer naar de achtergrond. Het resultaat was dat hij er altijd hip en modieus uitzag terwijl ikzelf geen idee had wat ik aan moest trekken.

En daar was Silvana en die wist mij terug te brengen naar dat fijne, modieuze en zelfverzekerde gevoel van 15 jaar geleden, maar dan gecombineerd met de huidige modetrends. Tijdens het intakegesprek nam Silvana uitgebreid de tijd om te luisteren naar de wensen die ik als klant had en het verhaal dat daarachter  zat. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om samen met haar op pad te gaan . Ik koos ervoor om samen met  haar op pad te gaan, op zoek naar iets leuks voor een bruiloft van vrienden én een aantal makkelijke nieuwe stukken die ik goed met mijn huidige garderobe kon combineren. Tijdens deze “gezellige” dag werd ik veelvuldig voorzien van gedegen advies waardoor ik me al snel een ander mens voelde toen ik uit de paskamers kwam. Geweldig was dat zeg! Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik een zomer-type ben, hetgeen betekent dat onder meer koele kleuren zoals blauw, groen en grijs kleuren zijn die heel goed bij mijn huid passen en mij dus goed staan. Leuk he? Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe garderobe en voel me super! Dat werd nog eens versterkt door alle complimentjes die ik kreeg op de bruiloft van onze vrienden. Silvana, bedankt voor de juiste tips!!!

Deel met de wereld: