Styling Pakketten

 

Jij weet als geen ander wie je bent en je bent ready to shine. In je werk en privéleven gaat het goed… en toch heb je moeite om jezelf echt te laten zien. Je houdt ervan om je goed te kleden maar hebt geen idee wat nou echt JOU is. Je zoekt vluchtig in je kast naar de perfecte outfit die jouw heerlijke en krachtige zelf ook aan de buitenkant laten zien. Helaas zie je alleen items in je kast waar jij je niet lekker in voelt of wat te groot/te klein of niet je stijl is. Hierdoor ervaar je regelmatig kledingstress.

Wellicht herken jij jezelf in dit verhaal. Met jou zijn er nog vele andere vrouwen die zich herkennen in dit verhaal. Een verhaal waarin het zelf niet gelukt is om een garderobe samen te stellen voor de vrouw die ze wil uitstralen. Dat is helemaal oke; daar ben ik namelijk voor. Om samen met jou een garderobe samen te stellen die 100% jou is.

We gaan samen aan de slag om jouw persoonlijke unieke stijl te ontvouwen. Zodra we duidelijk hebben wie je bent en wat je wilt uitstralen maken we de vertaalslag naar een persoonlijke stijl die 100% bij jou past. Ik luister en kijk naar wie je bent en ik begeleid jou in het maken van keuzes met betrekking tot jouw gewenste uitstraling zodat we een garderobe kunnen samenstellen die jou is en waar je er elke dag in stijlvol uitziet.

De basis voor een goede stijl die écht bij je past is inzicht hebben in wie jij bent als mens. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jouw basis voor een goede stijl is gelegd wanneer je kiest voor één van de volgende Styling Pakketten:

 

Intro Styling Pakket
Intake gesprek
Persoonlijke styleboard
Garderobecheck (4 uur)
Stylebook
1 Skype Stylingsessie (30 min)
Personal Shopping Sessie (4 uur)
Voor vrouwen én mannen
Full Styling Pakket
voor vrouwen én mannen
voor vrouwen én mannen
Intake gesprek
Persoonlijke styleboard
Garderobecheck (4 uur)
Stylebook
3 Skype Stylingsessies (30 min)
Personal Shopping Sessie (4 uur)
Voor vrouwen én mannen

Na deze 1 op 1 stylingsessies heb jij:

  • minder kledingstress: een up to date opgeruimde kast = een opgeruimd hoofd want je opgeruimde garderobe bestaat alleen maar uit kleding, schoenen en accessoires waar je er elke dag stijlvol in uitziet;
  • meer kledingcombinaties: nieuwe combinaties die met name uit jouw eigen kast komen:
  • meer vrije tijd: je houdt tijd over om te doen wat je echt leuk vindt;
  • meer kennis wat miskopen voor je zijn zodat je deze ook niet meer doet;
  • een persoonlijke stylebook: hierin staan tips en foto’s die gebaseerd zijn op jou als persoon, op jouw lichaamsfiguur en wat je wilt uitstralen;
  • meer inzicht hoe jij jouw huidige garderobe kunt combineren met je nieuwe aankopen.

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van één van de Styling Pakketten, heb je daarna altijd de mogelijkheid om van losse diensten gebruik te maken, zoals Garderobe Update, Personal Shopping of Stijladvies.