Twee weken geleden werd ik gebeld met de vraag of ik een presentatie/workshop wilde geven aan eerste en tweede jaars studenten op het ROC in Nijmegen. Het thema moest aansluiten bij de opleiding die zij doen, nl secretaresse/management assistente opleiding.  Dat betekende voor mij om een presentatie/workshop op maat te maken. Altijd leuk! Dat betekent namelijk dat ik mijn kennis op het gebied van kleding, kleur en stijl mag gieten in een power point presentatie. En ook daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Styleloverz Roc Nijmegen

Gisterochtend was het zover…. daar stond ik dan, voor een grote groep studenten die in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar oud zijn. Jonge mensen die de wijde wereld net pas ingaan. Oh hoe fijn is dat om jong te zijn en wetende dat je alles nog kan doen wat je zou willen doen. Enfin ik dwaal af….
De presentatie bestond uit de eerste indruk, kleuren, representatieve uitstraling en figuur tips. Het was een “pittig” publiek maar ik vond het heel leuk om met deze groep mensen mijn kennis te delen. Na afloop heb ik veel leuke en goede reacties ontvangen. Zij blij, ik blij!

schermafbeelding-2016-11-17-om-22-34-27
Tijdens de presentatie heb ik verteld hoe je makkelijk een basis garderobe kan samen stellen en waar deze basis garderobe uit bestaat. En dat ze met zo’n basisgarderobe maximaal kunnen combineren en sets kunnen maken/dragen die heel goed binnen een formeel- en informeel bedrijf zouden passen.

sl-basicsIk heb ze ook laten zien hoe je deze sets kan combineren en hoe vaak je er een andere combinatie van kan maken. Zo heb ik er 15 sets uit kunnen halen en allemaal net even anders. Zie mijn filmpje hieronder.

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om een basis garderobe samen te stellen. Let wel dat je de items kiest die goed bij jouw lichaamsfiguur past. Als een kokerrok niets voor je is kies dan voor een ander model waarin jij je wel prettig en mooi in voelt. Als het netjes zit en oogt dan kom je al een heel eind.

Ik ben blij weer een ervaring rijker te zijn en ik ben klaar voor weer een nieuwe ervaring.
Lieve studenten van het ROC Nijmegen, dank jullie wel voor jullie aandacht en veel succes met datgene wat je gaat doen in je leven.

Look good, feel good!
Silvana x