Over Silvana

Styleloverz Silvana Leatemia - Over Silvana en Styleloverz

Zo’n 12 jaar geleden besloot ik te gaan doen wat altijd al heb willen doen, in contact met mensen zijn, ze helpen en bezig zijn met mode en kleding. Ik ben mijn carriere begonnen in de administratieve wereld maar ik besefte mij dat ik echt niet blij werd van het werk. Vanuit die onvrede heb ik een jobcoach in de arm genomen en ben ik tijdens dit traject er achter gekomen dat ik van kleins af aan al een enorme passie heb voor mode en kleding. Na wikken en wegen en een aantal omwegen, zei ik mijn baan op en ben ik terecht gekomen bij een dameskledingzaak. Hier bleek al snel dat ik een talent heb in het maken van verrassende combinaties maar dat ik ook een talent heb om mensen een goed gevoel te geven (over zichzelf). Door mijn passie voor mode en kleding in combinatie met deze talenten ben ik in 2009 begonnen met Styleloverz en doe ik nu wat ik het allerleukst vind om te doen. Namelijk het helpen van ondernemende vrouwen en mannen met het samenstellen van verrassende combinaties passend bij hun identiteit zodat ze tijd overhouden, er elke dag stijlvol uitzien en zich vooral goed voelen. Wanneer de uitstraling klopt met de ware identiteit hoe minder ruis er is en hoe efficiënter de communicatie is naar de ander toe.

Door mijn creativiteit maak ik verrassende combinaties die jij zelf niet meer hoeft te bedenken zodat jij er fantastisch uitziet. Daarnaast wil ik jou inspireren vanuit mijn passie voor kleding, kleur, stijl en mensen door kleine veranderingen toe te passen die een groot effect hebben. Door mijn oprechte interesse in jou als persoon zijn mijn adviezen persoonlijk en maken we samen de juiste vertaalslag van binnen naar buiten. Ook werk ik heel doelgericht want samen zorgen wij ervoor dat wij jouw gewenste stijl aan de buitenkant laten zien. Hoe meer je van dit alles bewust bent hoe groter de kans is dat jij er fantastisch en stijlvol uitziet. En zeg nou zelf dat wil je toch elke dag?

Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn; niet 100% maar 200%! En dat mijn klanten tevreden zijn blijkt uit de vele klantervaringen die ik na afloop van mijn opdrachten heb mogen ontvangen.

Wanneer ik niet aan het werk ben struin ik graag door tweedehandse winkels, ga ik naar festivals en dancefeestjes en kijk ik graag series/films.

Wil je meer over mij weten? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen via de email, telefoon of whatsapp.  Ook kan je mij volgen via onderstaande social media kanalen, daar deel ik regelmatig handige tips en adviezen via social media en via mijn styleblog.

Look good, feel good….niet voor even maar je hele leven!
X Silvana