Afgelopen week is Silvana bij mij thuis geweest om mijn kast(en) te komen doorpluizen. Dit na eerst een grondige (voor)- analyse in de vorm van het invullen van een vragenlijst + het maken van een stijlbord. Bij de kennismaking en het naast elkaar leggen van onze beide stijlboren (die apart van elkaar gemaakt zijn) kwam ik er al snel achter dat Silvana weet wat ze doet. Onze stijlborden waren vrijwel identiek!

Silvana weet mensen stijl-technisch goed te profilen en dat geeft gelijk vertrouwen. We zijn in 4 uur tijd door mijn hele garderobe gegaan wat enorm veel nieuwe sets heeft opgeleverd, en daarnaast ook een duidelijk No-Go stapel. Silvana is in staat om snel te matchen obv jouw voorkeuren, fit, wie jij bent als persoon en wat je wil uitstralen. Voor mij was dit echt iets waarvan ik achteraf dacht: ‘ Had ik dit maar eerder gedaan’ . Naast dat ik het gevoel had ineens een ‘nieuwe garderobe’ te hebben was het ook nog eens erg gezellige middag. Silvana dank je wel!

Deel met de wereld: