Helaas ben ik niet geselecteerd voor Wehkamp Next Style Vlogger. Jammer maar het is oke. Door mee te doen aan de wedstrijd ben ik mij gaan beseffen dat ik ook door kan gaan met vloggen zonder de Wehkamp. En misschien leuker 😉 Mijn lijstje met onderwerpen voor de vlogs ligt al klaar, dus abonneer je op mijn youtube channel en ontvang (stijl) tips via mijn vlogs.

Naast de vlogs heb ik samen met fotografe Jill de Bruijn super foto’s geschoten met best basics. De basics die je eindeloos kan dragen maar dan net even anders. De foto’s zijn erg mooi geworden en ik hoop je te inspireren hoe je je best basics kan combineren tot outfits die draagbaar zijn maar toch net even anders.

Mijn best basics heb ik gecombineerd in 1 outfit, namelijk de leather biker jacket, de fitted blouse, de ripped jeans en de leopardprint laarsjes. Het leuke aan goede basics is dat ze namelijk heel goed te combineren zijn met andere items. Vervang de leather biker jacket door een cargo jacket en je look oogt meteen minder “hard”.

It’s not about what you wear but how you wear it!

1267

1257

1255

1296

1281