Ik hou van goede basics. In mijn vorige blog had ik mijn best basic, namelijk de fitted blouse, gecombineerd met een ripped jeans.
3 jaar geleden kocht ik een te gekke midi leopardprint rok, ook helemaal van nu, bij Episode in Rotterdam. En ja ik koop en draag ook weleens tweedehandse kleding 🙂
In de tijd dat de maxi rok eigenlijk het fashionbeeld overheerste was ik ervan overtuigd dat ik deze midi rok met leopardprint moest kopen. Nu is de midi rok helemaal van nu en jeetje wat heb ik er veel plezier van gehad en nog steeds. Probeer je statement piece, in mijn geval mijn leopard midi rok,  te dragen met goede basics zodat het totaalbeeld niet over de top is en jij zelf als persoon ook nog te zien bent.
Ik loop niet continue in de meest hippe (dure) merken en/of outfit rond maar wel altijd in een outfit dat echt bij mij past. Ik combineer graag oud met nieuw! Dat geef ik mijn klanten ook altijd mee. Het is niet high fashion of trend die de outfit maken maar juist hoe je iets draagt en waarin jij jezelf goed in voelt.

Oke zomer is nu teneinde dus als het wat kouder gaat worden vervang ik mijn heels in stoere lange zwarte boots met een (blok) hak, helemaal van nu, en draag ik een mooie best basic zwart fijngebreid wollen truitje dat aangesloten zit. Heerlijk warm en echt mij 🙂

Look good, feel good! Niet voor even maar voor je hele leven!

Pictures by Jill de Bruijn

1670

1661

1683

1680

1642