Masterclass Styling

De basis voor een goede stijl die écht bij je past is inzicht hebben in wie jij bent als mens. Tijdens deze leerzame en interactieve ochtend of middag gaan we samen (her)ontdekken wie je bent en naar de kleuren en pasvormen die jou nog mooier maken. Daarnaast gaan we ook ontdekken wat je verder wilt uitstralen en in welke stijl je dat kunt vertalen. Ook gaan we ons bezig houden met het combineren van verschillende items. Deze inzichten leg je vast op een zelfgemaakt style visionboard en neem je mee naar huis. Je gebruikt het als leidraad bij het maken van keuzes in je garderobe of tijdens het shoppen zodat je er elke dag er fantastisch uitziet.

De Masterclass Styling duurt 4 uur. Je ontvangt handouts over de onderwerpen die behandeld worden en je mag je eigen gemaakte style visionboard mee naar huis nemen. Tijdens deze inspirerende en leerzame dag wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en heb je de mogelijkheid om de andere deelnemers beter te leren kennen.

Wanneer je de Masterclass Styling hebt gedaan heb je:

  • Jouw persoonlijke stylebord; dit is jouw leidraad bij het maken van keuzes met betrekking tot je garderobe of tijdens het shoppen;
  • Meer kennis welke pasvormen en kleuren je mooier maken;
  • Meer vrije tijd; je houdt tijd over om te doen wat je echt leuk vindt;
  • Inzicht wat jouw stijl is en hoe je jouw stijl toepast in jouw huidige garderobe;
  • Minder kledingstress: je kunt nu veel beter jouw garderobe afstemmen op wie je bent;
  • Kleding die je makkelijk met elkaar kunt combineren.

Tarieven:
De Masterclass Styling kost €99 per persoon en wordt gegeven in een groep tot 8 personen. Er is gekozen voor deze maximale groepsgrootte zodat er voor iedereen aandacht is.

Locatie:
Deze leerzame masterclass wordt gegeven op een inspirerende locatie in het centrum van Den Bosch of Vught.

TIP: De Masterclass Styling van Styleloverz kan ook op een eigen locatie en datum gegeven worden. In een stad buiten ’s-Hertogenbosch wordt er € 0,19 per km reiskostenvergoeding gehanteerd.