Silvana heeft mij heel fijn geholpen bij analyseren van mijn stijl en het ordenen van mijn garderobe tijdens de garderobe check. Ik ben echt ontzettend tevreden met de garderobe check; het geeft een heel opgeruimd gevoel zo’n kast waarin alleen maar dingen hangen die je echt kan aantrekken en waarvan je weet dat ze goed zitten. Heel fijn!

Wat ook heel handig is, is dat Silvana een stijlboek maakt; hier staan goede tips in over de kleuren en pasvormen die je het beste kan dragen (heel gedetailleerd, bijv: over de lengte van de achterkant van een jasje of hoe lang je je broeken moet laten maken). Handig ook dat er allemaal combinaties van je huidige en nieuwe kleding in staan, alsmede wat je bijvoorbeeld aan je oude kleding moet laten maken (bijv: ont-pillen van trui, jurkjes korter laten maken, schoenen verzolen) en er staat ook een lijstje in met artikelen die je zelf nog kan aanschaffen (gemakkelijke dingen zoals panties, shirtjes etc). Ik ben samen met Silvana gaan shoppen en ook was ik superblij met de personal shopping. De werkwijze die Silvana gebruikt is echt top en heel prettig dat het zo goed voorbereid was allemaal. Het resultaat? Een bijna geheel nieuwe garderobe met oude en nieuwe items en een opgeruimd gevoel (zo voelt het voor mij in ieder geval)!

Full styling pakket
8/10

Marieke (37) - Vught

Silvana heeft mij heel fijn geholpen bij analyseren van mijn stijl en het ordenen van mijn garderobe tijdens de garderobe check. Ik ben echt ontzettend tevreden met de garderobe check; het geeft een heel opgeruimd gevoel zo’n kast waarin alleen maar dingen hangen die je echt kan aantrekken en waarvan je weet dat ze goed zitten. Heel fijn!

Wat ook heel handig is, is dat Silvana een stijlboek maakt; hier staan goede tips in over de kleuren en pasvormen die je het beste kan dragen (heel gedetailleerd, bijv: over de lengte van de achterkant van een jasje of hoe lang je je broeken moet laten maken). Handig ook dat er allemaal combinaties van je huidige en nieuwe kleding in staan, alsmede wat je bijvoorbeeld aan je oude kleding moet laten maken (bijv: ont-pillen van trui, jurkjes korter laten maken, schoenen verzolen) en er staat ook een lijstje in met artikelen die je zelf nog kan aanschaffen (gemakkelijke dingen zoals panties, shirtjes etc). Ik ben samen met Silvana gaan shoppen en ook was ik superblij met de personal shopping. De werkwijze die Silvana gebruikt is echt top en heel prettig dat het zo goed voorbereid was allemaal. Het resultaat? Een bijna geheel nieuwe garderobe met oude en nieuwe items en een opgeruimd gevoel (zo voelt het voor mij in ieder geval)!