Op 11 oktober hebben wij met een groep collegas van 18 vrouwen een dagje uit gehad. De activiteit bestond uit de zeer leuke workshop gegeven door Silvana en haar collega. Na de ietwat onwennige ‘ontspanningsdans’ kwam iedereen los. Ben je een warm of een koud type? Over welke lichaamsdelen ben je tevreden en hoe kan ik deze benadrukken? De kernvraag: ‘maakt deze kleding/kleur mij mooier?’ De volgende ochtend in mijn kledingkast kijkend kwam ik erachter dat niet alle ‘koude’ kleding mij mooier maakt. Goed excuus om ‘warme kleuren’ kleding te gaan shoppen binnenkort. De workshop werd afgesloten met het maken van een moodbord over jezelf, je kledingstijl maar ook wie jij bent. Wat weten mijn collega’s eigenlijk nog niet van mij? Zeker een aanrader deze workshop, was nog leuker dan ik had verwacht!

Deel met de wereld: