Je ziet het overal voorbij komen: de snakeprint. Ik heb er zelf helemaal niets mee in kleding. Het voelt zo niet mij en het gevoel van cheapy bekruipt mij als ik het aan heb terwijl ik het een hele toffe print vind. Daarom draag ik de snakeprint alleen in accessoires (tas, riem of oorbellen) of schoenen. Als jij mij al iets langer volgt of kent dat weet je dat ik wel mega gek ben van luipaardprint. Mits het de juiste luipaardprint is. Hoe deze juiste luipaardprint er voor mij uitziet kan je hier teruglezen.
Ik heb er verschillende items van en deze rok is een oldie en echt een favoriet omdat ik het op verschillende manieren kan combineren. Een fijne best basic!

Hoe te combineren.
Luipaard print in het bruin komt echt tot zijn recht als je deze combineert met kleuren zoals rood, geel of groen. Vandaag heb ik gekozen om mijn luipaard print te combineren met een minder opvallende kleur zoals ecru, een zwarte lederen jacket en zwarte boots. Ik maak mijn style af met mijn groene oorbellen… en nee de kleur groen komt nergens in de combinatie voor maar dat hoeft ook niet.

Niet vernieuwend.
De combinatie is misschien niet helemaal “vernieuwend” maar qua style past dit bij mij, voel ik mij er lekker in en is dit ook wie ik ben. Soms voeg ik net een extra detail aan de combinatie toe wat net even anders is. Of ik mix bepaalde stoffen (hier wol, leer en soepele vallende stof) met elkaar zodat het een “rijkere” look is. Heel fijn! Weet jij wie jij bent en wat je stijl is? Als dit zo is dan is dat heel fijn want dat zal je dan ook uitstralen.

Hulp nodig?
Weet jij wel wie je bent? Maar geen idee hoe je jouw innershine kan vertalen naar de buitenkant? Laat mij je helpen om dit samen te bereiken. Stuur mij een mail of bel/whatsapp mij. Lijkt mij heel leuk je te ontmoeten.

Look good, feel good… niet voor even maar je hele leven!
x Silvana

Rok: Oldie
Riem: Massimo Dutti
Lederenjacket: Oldie
Trui: H&M
Boots: Nubikk
Oorbellen: Barong Barong