Vandaag ging ik samen met Silvana op zoek naar mijn (nieuwe) stijl en pasvorm. Sinds ik 43+ ben, zelfstandig ondernemer en 10 kilo zwaarder wist ik het even niet meer…WAT MOET IK AAN?! Hippe jurkjes en Sendra boots: leuk, maar passé. Ik heb wel altijd een voorkeur gehad voor stoer/sportief (ook al ben ik zo lui als een 🐽), maar wil ook niet als tomboy de overgang in 😅 Silvana liet zien dat stoer en vrouwelijk heel goed samen gaan, zolang je de juiste combinaties maakt. Met kleuren, prints en accessoires. Daarnaast leerde ze me wat het beste past bij mijn huidige figuur/postuur. Ik eet weliswaar koolhydraatarm, maar echt superslank zal ik nooit meer worden (want lui 🐽) Ik weet nu beter waar ik op moet letten bij het shoppen en dat is heel fijn, want ik deed de ene miskoop na de andere 🙌🏽 Sil, bedankt voor de waardevolle tips, gezelligheid en heerlijke (low carb) lunch! Het was zowel bevestigend – ik weet stiekem best wat mijn stijl is – als verrassend. Ik moet nog oefenen, maar kan de workshop ‘Ontdek je stijl en pasvorm’ iedere ‘zoekende’ vrouw van harte aanbevelen ❤️ .

Deel met de wereld: