Klantervaringen

Tevreden klanten zijn voor StyleLoverz het aller belangrijkste! Ik geniet enorm van wat ik doe en mijn ultieme doel is om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen. Hieronder staat een greep uit de reacties die klanten hebben achtergelaten.

Uit respect voor de privacy van mijn klanten staan er geen contactgegevens bij deze review. Wilt u contact opnemen met een klant om een referentie op te vragen? Laat dit dan svp weten via het contactformulier.

Full styling pakket
8/10

Marieke (37) - Vught

Silvana heeft mij heel fijn geholpen bij analyseren van mijn stijl en het ordenen van mijn garderobe tijdens de garderobe check. Ik ben echt ontzettend tevreden met de garderobe check; het geeft een heel opgeruimd gevoel zo’n kast waarin alleen maar dingen hangen die je echt kan aantrekken en waarvan je weet dat ze goed zitten. Heel fijn!

Wat ook heel handig is, is dat Silvana een stijlboek maakt; hier staan goede tips in over de kleuren en pasvormen die je het beste kan dragen (heel gedetailleerd, bijv: over de lengte van de achterkant van een jasje of hoe lang je je broeken moet laten maken). Handig ook dat er allemaal combinaties van je huidige en nieuwe kleding in staan, alsmede wat je bijvoorbeeld aan je oude kleding moet laten maken (bijv: ont-pillen van trui, jurkjes korter laten maken, schoenen verzolen) en er staat ook een lijstje in met artikelen die je zelf nog kan aanschaffen (gemakkelijke dingen zoals panties, shirtjes etc). Ik ben samen met Silvana gaan shoppen en ook was ik superblij met de personal shopping. De werkwijze die Silvana gebruikt is echt top en heel prettig dat het zo goed voorbereid was allemaal. Het resultaat? Een bijna geheel nieuwe garderobe met oude en nieuwe items en een opgeruimd gevoel (zo voelt het voor mij in ieder geval)!

Teambuilding styling workshop
9/10

Marieke (33) - Eindhoven

Op 11 oktober hebben wij met een groep collegas van 18 vrouwen een dagje uit gehad. De activiteit bestond uit de zeer leuke workshop gegeven door Silvana en haar collega. Na de ietwat onwennige ‘ontspanningsdans’ kwam iedereen los. Ben je een warm of een koud type? Over welke lichaamsdelen ben je tevreden en hoe kan ik deze benadrukken? De kernvraag: ‘maakt deze kleding/kleur mij mooier?’ De volgende ochtend in mijn kledingkast kijkend kwam ik erachter dat niet alle ‘koude’ kleding mij mooier maakt. Goed excuus om ‘warme kleuren’ kleding te gaan shoppen binnenkort. De workshop werd afgesloten met het maken van een moodbord over jezelf, je kledingstijl maar ook wie jij bent. Wat weten mijn collega’s eigenlijk nog niet van mij? Zeker een aanrader deze workshop, was nog leuker dan ik had verwacht!

Stylingworkshop "Ontdek je stijl en pasvormen"
9/10

Lonneke (43)

Vandaag ging ik samen met Silvana op zoek naar mijn (nieuwe) stijl en pasvorm. Sinds ik 43+ ben, zelfstandig ondernemer en 10 kilo zwaarder wist ik het even niet meer…WAT MOET IK AAN?! Hippe jurkjes en Sendra boots: leuk, maar passé. Ik heb wel altijd een voorkeur gehad voor stoer/sportief (ook al ben ik zo lui als een 🐽), maar wil ook niet als tomboy de overgang in 😅 Silvana liet zien dat stoer en vrouwelijk heel goed samen gaan, zolang je de juiste combinaties maakt. Met kleuren, prints en accessoires. Daarnaast leerde ze me wat het beste past bij mijn huidige figuur/postuur. Ik eet weliswaar koolhydraatarm, maar echt superslank zal ik nooit meer worden (want lui 🐽) Ik weet nu beter waar ik op moet letten bij het shoppen en dat is heel fijn, want ik deed de ene miskoop na de andere 🙌🏽 Sil, bedankt voor de waardevolle tips, gezelligheid en heerlijke (low carb) lunch! Het was zowel bevestigend – ik weet stiekem best wat mijn stijl is – als verrassend. Ik moet nog oefenen, maar kan de workshop ‘Ontdek je stijl en pasvorm’ iedere ‘zoekende’ vrouw van harte aanbevelen ❤️.

Garderobe Check
10/10

Nadia (31) - Veldhoven

Afgelopen week is Silvana bij mij thuis geweest om mijn kast(en) te komen doorpluizen. Dit na eerst een grondige (voor)- analyse in de vorm van het invullen van een vragenlijst + het maken van een stijlbord. Bij de kennismaking en het naast elkaar leggen van onze beide stijlboren (die apart van elkaar gemaakt zijn) kwam ik er al snel achter dat Silvana weet wat ze doet. Onze stijlborden waren vrijwel identiek!

Silvana weet mensen stijl-technisch goed te profilen en dat geeft gelijk vertrouwen. We zijn in 4 uur tijd door mijn hele garderobe gegaan wat enorm veel nieuwe sets heeft opgeleverd, en daarnaast ook een duidelijk No-Go stapel. Silvana is in staat om snel te matchen obv jouw voorkeuren, fit, wie jij bent als persoon en wat je wil uitstralen. Voor mij was dit echt iets waarvan ik achteraf dacht: ‘ Had ik dit maar eerder gedaan’ . Naast dat ik het gevoel had ineens een ‘nieuwe garderobe’ te hebben was het ook nog eens erg gezellige middag. Silvana dank je wel!

Introductiepakket en Personal Shopping
8/10

Babs (32) - Boxtel

Ik heb bij jou het Styleloverz Introductiepakket en Personal Shopping afgenomen en ik wil je bedanken voor de leuke en leerzame ervaring.

Al heel vaak heb ik gedacht hoe leuk zou het zijn om eens met een personalshopper aan de slag te gaan. Het is lang alleen bij die gedachte gebleven totdat ik je heb leren kennen tijdens een styling workshop. Je kledingstijl en persoonlijke advies waren gelijk een match.
Na wat onderzoek op je website heb ik gekozen om voor het Styleloverz Introductiepakket en Personal Shopping te gaan.
Het totale pakket om het zo maar te zeggen. Alleen al door het maken van mijn huiswerk/ moodboard kwam ik tot leuke inzichten. Wat wil ik uitstralen en welke kledingstijl vind ik daarbij passen. Daarna het opruimen van mijn kledingkast met aansluitend de Garderobe check. Erg leuk om te zien wat we allemaal voor leuke setjes hebben kunnen maken met mijn huidige kleding. Het Stylerapport wat ik daarna van je heb ontvangen gebruik ik regelmatig als naslagwerk om even te checken wat we ook alweer allemaal hebben bedacht. En als afsluiting ben je ook nog voor mij gaan shoppen wat ik toch wel erg spannend vond. Dit heb je echt top gedaan. Leuke nieuwe verrassende kledingstukken die ik zelf nooit zou kiezen maar waar ik wel naar opzoek was!!

Bedankt voor het geslaagde cadeautje aan mezelf 🙂
xx

Workshop Styling
8/10

Petra (52) - Lierop

Onze jaarlijkse vriendinnendag was dit jaar zeer geslaagd mede door de leuke en leerzame workshop van Silvana.. Haar tips en adviezen zullen we zeker gaan toepassen. Silvana bedankt!!

Workshop Styling
8/10

Annemarie (38) – Nuenen

Ik heb de stylingworkshop kado gedaan aan mijn vriendin (en mijzelf). Het was een erg leuke ochtend met enerzijds nieuwe inzichten en anderzijds bevestiging van dingen die we al wisten. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in dat wat je al doet plus nieuwe ideeën. Er was ruimte genoeg voor onze eigen vragen. De workshop gaat zich dubbel en dwars terugverdienen omdat we zeker minder miskopen zullen gaan doen in de toekomst!

Garderobe check
9/10

Marielle (38) - 's-Hertogenbosch

Wat heb ik genoten van de ochtend passen en combineren! Items die ik eerst nooit droeg omdat ik niet wist hoe ik ze moest combineren draag ik nu juist erg vaak. De kracht van Silvana ligt in het feit dat ze niet alleen kijkt naar wat past bij jouw figuur maar ook naar je persoonlijkheid. Hierdoor voel je je ook echt lekker in je outfit en dat straal je dan ook uit.

Introductiepakket
8/10

Judith (35) - Vught

Omdat ik graag professioneel advies wilde over mijn kledingstijl, vooral passend bij mijn leeftijd en voor mijn werk, en de kleuren die bij mij passen, heb ik het kennismakingspakket geboekt bij Silvana.
Het was erg warm op de vrijdagmiddag toen Silvana bij mij thuiskwam dus we hebben vooral zomerkleding gepast. Bijzonder om aan het eind van de sessie te merken dat ik bijna de hele zomerse inhoud van mijn kledingkast een of meerdere keren heb aangehad. In verschillende soms verrassende combinaties, met schoenen, riempen en sjaals die ik allemaal zelf had! Ook kreeg ik tips voor het aanschaffen van ontbrekende items. Silvana zette alle setjes op de foto en ik grijp nog regelmatig terug naar mijn stijlrapport met die foto’s, als ik niet weet wat ik ga aantrekken. Het was een gezellige en leerzame middag!

Introductiepakket
8/10

Meryem (45) - Boxtel

Onlangs heb ik het introductiepakket afgenomen. Het was erg leuk om samen met Silvana door mijn klerenkast te “lopen” en leuke setjes te maken. In een korte tijd had ze verrassende setjes gemaakt. Ook weet ik nu welke kleur me beter staat. Wanneer ik nu ga shoppen koop ik niet zomaar kleding maar ben veel bewuster geworden van mijn stijl en wat past bij mij. Sindsdien heb ik geen impulsieve aankopen meer gedaan. Het was erg leuk om met Silvana te werken, zeker een aanrader!

Personal Shopping
9/10

Petra (44) - Antwerpen

Na de garderobeanalyse koos ik ook voor de Personal Shopping met StyleLoverz. De Personal Shopping was super! Silvana nam mij mee naar een aantal leuke winkels. Bij een paar daarvan had zij al wat geschikte dingen gezien. Een luxe om bij winkels naar binnen te gaan, passen, kopen en weer verder. Aan het eind van een gezellige dag ging ik voldaan naar huis. Na een paar dagen stuurde Silvana mij een overzicht met alle combinaties die te maken waren met de bestaande en de nieuw gekochte kleding. Inmiddels lukt het mij al aardig om de juiste kleding in de winkels te kiezen. Ben ik even niet helemaal zeker dan stuur ik een foto door naar Silvana. Heel snel weet ik dan of dat het een goede aankoop zal zijn of niet.
Wie weet voor de wintergarderobe…? 🙂

Introductiepakket
8/10

Saskia (47) - Numansdorp

Mijn man heeft Styleloverz gevonden op internet via Rotterdam Shopping. Hij heeft mij het introductiepakket cadeau gegeven. Onze afspraak en de daarbij behorende garderobeanalyse was zeer leerzaam en erg inspirerend. Het advies wat ik ontvangen heb tijdens de garderobeanalyse was voor mij zeer bruikbaar en erg helder. Ook is het stijlrapport is heel bruikbaar, overzichtelijk en handig om na te lezen. In eerste instantie was de prijs best pittig maar achteraf gezien was het elke cent waard. Het zal mij ook in de toekomst geld besparen omdat het aantal miskopen tot een minimum beperkt zal worden. De Styleloverz spaarsysteem vind ik ook echt een goed idee en daar zal ik dan ook zeker gebruik van maken. Ja het bezoek van Silvana voldeed geheel aan al mijn verwachtingen. Het was erg gezellig maar bovenal heel nuttig en ik wil je in elk geval tot zover hartelijk danken.

Workshop
9/10

May (43) – Rotterdam

Een zeer leuke en leerzame workshop gehad vanwege een vrijgezellenfeest van een vriendin, bij Silvana, over o.a. je type te bepalen. Welke lichaamsvorm je had (omgekeerde driehoek:)) en tot slot een moodboard maken. De ruimte en gastvrijheid zorgde ervoor dat de sfeer heel warm en intiem was, waardoor we ontspannen waren en elkaar beter leerden kennen. Dank je wel Silvana voor het delen van je kennis op deze fijne en leerzame manier!

Introductiepakket
8.5/10

Petra (44) – Antwerpen

Wat kan een mens blij zijn met een bijna lege kledingkast! Niet omdat er dan weer veel in kan maar omdat er nu eindelijk kleding in hangt/ligt dat echt goed is. En daar was ik naar op zoek en het geeft een heerlijk opgeruimd gevoel. De afgelopen jaren kocht ik overal wel iets leuks maar later het gevoel dat ik het eigenlijk niet goed had gedaan. Al even heb ik de behoefte om mij zelf ‘neer te zetten’ zoals ik zelf ben en niet volgens de trend of omdat anderen er zo leuk uitzien in dat soort kleding. Via internet kwam ik op de site van StyleLoverz terecht en koos voor het introductiepakket. Voordat Silvana naar mij toe kwam vulde ik een formulier in waarin zij diverse interessante vragen stelde. Ik ruimde mijn kast al deels op en zocht ik naar diverse stijlen die leuk vond (om later te bespreken). Het grappige was dat Silvana aan de hand van het ingevulde formulier op dezelfde resultaten uit kwam. Heel knap! De garderobeanalyse was heel verhelderend. Mijn kast is, zoals gezegd, bijna leeg. Met de overgebleven kleding heeft Silvana nieuwe leuke setjes samengesteld. Het ontvangen stijlrapport heb ik inmiddels verslonden. Ik ben er heel blij mee en zal er verder mee kunnen, heel fijn! Binnenkort gaan we samen op stap voor de Personal Shopping. Ik ben benieuwd en kijk uit naar verdere adviezen.

Introductiepakket
8/10

Joyce (27) – Den Bosch

Voor moederdag kreeg ik van mijn man en dochter het introductiepakket cadeau, erg leuk! Ik vond het vooral leuk dat jij mij als persoon heel goed had ingeschat en dat jij mij ook precies wist te vertellen welke stijl het beste bij mij past waar ik mij ook goed in voel. Het was gezellig tijdens de garderobeanalyse en het advies was erg leerzaam. Ook heb ik hele goede tips gekregen. Het stijlrapport is persoonlijk en een overzichtelijke naslagwerk waarin ik makkelijk iets kan terug zoeken. Dank je wel Silvana.

Introductiepakket
8/10

Ellis (49) – Nieuwegein

Tijdens het googlen kwam ik op jouw website terecht. Onze afspraak en de garderobeanalyse heb ik als heel open, gezellig en eerlijk ervaren. Ik heb goed advies ontvangen, jij hebt gekeken naar wie ik ben, wat ik wil en wat echt bij mij past. Het stijlrapport is duidelijk en goed. Fijn om iets te hebben wat ik altijd kan inkijken indien nodig is. Bedankt!

Introductiepakket en Personal Shopping
8/10

Caroline (42) – Den Bosch / Dubai

Vorig jaar via internet ben ik bij jou terechtgekomen. Ik vond het een topochtend. Sowieso al van tevoren door de opdracht die je had gegeven, even goed door mijn kasten gegaan en toen al een hoop weggedaan. Ik vond het vooral belangrijk om te weten wat kan ik nou met wat combineren van de kleren die ik heb. Ik vind het nog steeds moeilijk om dat zelf te doen of om voor iets te gaan shoppen en dan echt te weten of dat nou de juiste aankoop is maar ik kijk nu gewoon in het stijlrapport en trek n setje aan ;-). Ik ben erg tevreden over hoe het allemaal is gegaan en ook je hulp daarna.

Twee maanden na de garderobeanalyse hebben wij onze Personal Shoppingdate gehad. Je had al veel voorwerk gedaan dus konden wij in twee uur de items aanschaffen die ik nodig had. Ik ben erg blij met de kleding die we aangeschaft hebben want die gebruik ik erg vaak in het warme Dubai. Super bedankt voor je hulp!

Garderobe Check en Personal Shopping
9/10

Sandy (38) – Den Bosch

Wat een geweldige ervaring was dat met Silvana. Zo veel ‘nieuwe’ setjes en combinaties van mijn huidige garderobe waarvan ik niet wist hoe ik ze moest combineren. Hetgeen echt niet meer kon, meteen weg gedaan (schept meteen overzicht in mijn kledingkast) en we zijn wezen shoppen voor de ontbrekende kledingstukken en schoenen. En geloof het of niet, ik had niet eens zoveel nodig om die missie te laten slagen! Ook met Silvana’s goede adviezen, zal ik voortaan bewuster gaan shoppen en de kledingstukken aan te kopen die mij veel mooier maken. Geen kledingstukken meer in mijn kast die niet voor mij bestemd zijn. Al met al een geslaagde dag, waar ik Silvana héél erg voor wil bedanken!!

Garderobe Check en Personal Shopping
8/10

Ingrid (40) – Eindhoven

Wat een geweldige ervaring was dat met Silvana. Zo veel ‘nieuwe’ setjes en combinaties van mijn huidige garderobe. Tijdens het googlen kwam ik op de website terecht. Vervolgens na over en weer mail contact met Silvana, heb ik het introductiepakket afgenomen. In plaats van het stijladvies heb ik een paar uur personal shoppen gekozen. Het advies tijdens de garderobeanalyse was goed en vooral een eerlijk advies over wat wel en niet bij mijn figuur staat. Ook prima om afscheid te nemen van een aantal items én dus de herwaardering gekregen voor een aantal vergeten items.Ik heb de dag als een ontspannen, verwendag ervaren. Veel goede tips gekregen, weer waardering voor een aantal items uit mijn bestaande garderobe (dankzij slimme combi’s) en een leuke aanvulling van mijn garderobe. het was bovendien gezellig! Aan alle verwachtingen is voldaan! Ook het schriftelijke advies was erg waardevol. Daar heb ik echt iets aan als ik in het vervolg ga shoppen. Ik had graag meer tijd willen hebben met Silvana, hahaha! De diensten die StyleLoverz aanbiedt raad ik iedereen aan.

Workshop
8/10

Annemarie (46) – Leiden

Ik vond het verrassend dat je met zo weinig materialen (kleding) al zo veel duidelijk kunt maken. Ik heb nuttige tips gekregen over kleur, figuur en vorm gezicht en hoe daarmee rekening te houden. Kortom: ik vond het reuze praktisch en toepasbaar, dank voor je adviezen Silvana.

Workshop
7/10

Karin (51) – Oegstgeest

De workshop was leuker dan ik dacht. Ik wist niet dat je op zo’n uitgebreide manier kon kijken naar huidtype, bouw lichaam en vorm gezicht. De adviezen tijdens de workshop waren zinvol, had van mij individueel alleen wat uitgebreider mogen zijn, maar verder helemaal prima!

Workshop
9/10

Frances (40) – Amsterdam

Wat een leuke, gezellige en leerzame workshop! Ik ga zeker proberen rekening te houden met het advies dat ik heb ontvangen. Deze workshop is perfect voor een vriendinnen bijeenkomst.

Workshop
8/10

Anouck (37) – Amsterdam

De workshop was verrassend leuk! Ik heb weer nieuwe dingen geleerd qua kleuren die het beste bij me passen. Een erg leuke workshop voor een groep meiden bij elkaar.

Workshop
9/10

Esther (38) – Amersfoort

Het was een gezellige en leerzame middag met mijn vriendinnen.Leuk om met kleur&stijl te werken en “elkaar” te analyseren. Ik ga zeker het advies gebruiken wat ik ontvangen heb, mijn taille benadrukken :-). De workshop is een echte aanrader om een leuke middag/avond te hebben.

Workshop
8/10

Graziella (32) – Kockengen

Samen met een groepje vriendinnen heb ik de workshop Feel your Style gedaan. Er leuk en verrassend! Silvana is een gezellige en open meid.Ik heb duidelijk advies gekregen met goede voorbeelden. De handouts die ze gebruikt zijn leuk en overzichtelijk. Ik zal vriendinnen deze workshop zeker aanraden om te doen.

Quickscan
7/10

Juanita – Tilburg

Bedankt voor je duidelijke quickscan. Van de positieve punten die jij noemt waren er een aantal bekend, maar door de tips die jij geeft kan ik ze beter uit laten komen. Wat ik heel leuk vond, verbazend zelfs dat jij een aantal dingen noemt die ik zelf totaal niet in de gaten had, of welke ik zelf als minpunt zag. Door met ‘nieuwe’ ogen naar mijn buitenkant te kijken zie ik ‘nieuwe’ mogelijkheden.

Stijladvies / Styling bij fotoshoot
9/10

Anneke (27) – Tilburg

Silvana heeft mij stijladvies gegeven. Ik vond het in eerste instantie wel eng, want als vele vrouwen ben ik wel onzeker over bepaalde delen van mijn lichaam. En ik zat niet te wachten om dat bevestigd te krijgen. Gelukkig heb ik geleerd om de dingen die eng zijn ook te doen en ik kreeg een geweldig advies terug waarin de delen waar ik onzeker over was naar voren kwamen, maar dan heel erg positief. Wat een opluchting en wat leuk om te lezen welke kleuren het beste bij mij zouden passen.

Silvana heeft mij ook geholpen met de styling van mijn eigen kleding voor een fotoshoot die ik had. Zij maakte geweldige creaties van mijn eigen meegenomen gebrachte kleding. Het enthousiasme wat Silvana heeft is voor mij erg aanstekelijk geweest. Ik kijk nu naar kleding die het beste bij mij passen, de grijze muis is een roze olifant geworden 🙂

Quickscan
7/10

Lisette (41) – Goirle

Silvana gaf mij het advies om datgene te accentueren wat juist mijn pluspunten zijn. Ik kleed me altijd een beetje ‘onzichtbaar’, en een riem in de taille, dat is dan wel erg uitgesproken voor mij. Ik draag wel vaak iets langere blouses met een A-lijn, maar dan doe ik er nooit een riem op. Dus het advies klinkt heel erg goed. Ik draag vaak juist korte vestjes, maar omdat ik lang ben, staat dat vaak alsof het te kort is dus haar advies om een iets langer vest te gaan dragen is een goed idee. Sinds het kleurenadvies draag ik geen beige en dat soort kleuren meer, en dat bevalt me goed. Ook gebruik ik sindsdien veel meer knalkleuren (turkoois, knalroze) en dat staat inderdaad erg goed. Leuk!

Quickscan
7/10

Natasja (48) – Loon op Zand

Het was best wel eng dat Silvana mij ging bekijken op wat ik draag. Ik probeer altijd mijn stinkende best te doen en was best wel bang voor wat ik kon verwachten. Nou helemaal niet nodig blijkt later. Het is juist heel grappig dat er iemand met een professionele blik gericht kijkt naar wat je draagt. Silvana heeft dingen opgemerkt aan mijn kleding die mij nog nooit zijn opgevallen. Silvana benadrukt uitsluitend de positieve kanten van jouw figuur en persoon en huidskleur en daarbij geeft ze bruikbare tips. Probeer het zelf maar eens uit het levert je veel op!

Quickscan
8/10

Anne (49) – Helmond

Met genoegen heb ik gelezen hoe goed jij je een beeld hebt kunnen vormen van mij en wat mij staat. Ik vind het knap hoe jij dit advies kunt geven en je hebt me zelfs nooit gezien. Petje af! Je bent een professionele vrouw en komt bijzonder prettig over. Hartelijk dank voor het uitgebreide en mooie advies!

Stijladvies en Personal Shoppen
8/10

Marja (38) – ‘s-Gravezande

Door de goede ervaringen die ik met Silvana heb opgedaan in een eerder stadium, heb ik haar gevraagd om mij advies te geven over een zakelijke outfit, waarin ik al mijn activiteiten in mijn praktijk voor therapie en coaching kan uitvoeren (massages geven, oefeningen doen, coachingsgesprekken voeren) zonder dat ik mij daarvoor hoef om te kleden. Silvana ging zeer inspirerend te werk: eerst stelde zij via het internet een outfit samen op een paspop, zodat ik kon zien welke richting zij adviseerde te gaan met de outfit. Toen zijn we gaan shoppen. Het resultaat vind ik verbluffend: een zeer stijlvolle set, die heel soepel valt en comfortabel aanvoelt. Ik voel me supergoed in deze outfit en dat straal ik blijkbaar uit, want mijn cliënten reageren er ook zeer enthousiast op. Het past perfect bij de naamsverandering en re-styling die ik met mijn praktijk heb ondergaan. Bij een volgende behoefte zal ik zeker Silvana weer inschakelen. En… ik raad haar iedereen natuurlijk aan!

Garderobe Check
8/10

Edmée (30) – Rotterdam

Ik heb de dag met Silvana als zeer leuk, gezellig, inspirerend en vernieuwend ervaren. Een TOP dag waar ik vandaag de dag enorm veel plezier van heb. Het advies tijdens de garderobeanalyse was en is zeer goed bruikbaar en ook zo waar. Ik pas de adviezen toe en ontvang bijna dagelijks complimenten over mijn uitstraling en kleding. Aan alle verwachtingen en meer is voldaan. Het stijladvies dat ik ontvangen heb ik is duidelijk en bruikbaar. Wanneer ik aankopen doe denk ik aan al jouw adviezen en tips! Ik durf veel meer te combineren en zit gewoon lekker in mijn vel/kleding. JA, ik ben nog iedere dag blij met jou!

Garderobe Check en Personal Shoppen
8/10

Babette (32) – Beusichem

Nogmaals bedankt voor de geslaagde dag! Ik heb ontzettend genoten van mijn nieuwe garderobe tijdens de vakantie. Ik vond het erg ongedwongen en gezellig. Zeer goed geslaagd qua inkopen, maar ik heb ook een goed idee gekregen hoe je makkelijk dingen kunt combineren. Eindadvies ook zeer goed en uitgebreid, hier kan ik zeker wat mee. Heel attent om nog een zwart topje na te sturen, nogmaals bedankt voor de succesvolle dag!

Garderobe Check
8/10

Yvette (36) – Vught

Bedankt voor de top dag! Ik vond het een positieve ervaring, ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben en me opgeruimd voel! Een heerlijke lege, overzichtelijke kast is makkelijker om te kiezen wat je aan doet. Ik vond het zeer verrassend wat voor setjes er als schatten uit de kast kwamen! Daar ben ik super blij mee! Goed advies over wat ik wel en niet kan dragen. Dat is ook goed na te lezen in het eind-advies dat ik van je heb gekregen. Ook erg belangrijk om te weten welke stoffen je wel/niet kan dragen. Goede tips ook met de accessoires, daar heb ik veel aan.

Ik denk dat ik er alleen maar op voorruit kan gaan, nu ik heb geleerd om gericht kleding aan te schaffen. Erg fijn dat iemand ook zegt dat te grote kleding gewoon weg moet, loslaten dus!!! Ja Silvana, ik ben echt superpositief, ik adviseer iedereen om dit zelf ook eens te doen.

Stijladvies en Personal Shoppen
8/10

Susan (37) – Dronten

15 jaar geleden was ik zelf werkzaam in de modebranche. Ik raakte het gevoel voor mode en styling helemaal kwijt nadat ik was gestopt met werken om te “zwangeren” en mijn zoon het leven te schenken. In de 9 jaren die volgden stelde ik zijn uiterlijk voorop en schoof ik mezelf langzaam en meer naar de achtergrond. Het resultaat was dat hij er altijd hip en modieus uitzag terwijl ikzelf geen idee had wat ik aan moest trekken.

En daar was Silvana en die wist mij terug te brengen naar dat fijne, modieuze en zelfverzekerde gevoel van 15 jaar geleden, maar dan gecombineerd met de huidige modetrends. Tijdens het intakegesprek nam Silvana uitgebreid de tijd om te luisteren naar de wensen die ik als klant had en het verhaal dat daarachter zat. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om samen met haar op pad te gaan . Ik koos ervoor om samen met haar op pad te gaan, op zoek naar iets leuks voor een bruiloft van vrienden én een aantal makkelijke nieuwe stukken die ik goed met mijn huidige garderobe kon combineren. Tijdens deze “gezellige” dag werd ik veelvuldig voorzien van gedegen advies waardoor ik me al snel een ander mens voelde toen ik uit de paskamers kwam. Geweldig was dat zeg! Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik een zomer-type ben, hetgeen betekent dat onder meer koele kleuren zoals blauw, groen en grijs kleuren zijn die heel goed bij mijn huid passen en mij dus goed staan. Leuk he? Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe garderobe en voel me super! Dat werd nog eens versterkt door alle complimentjes die ik kreeg op de bruiloft van onze vrienden. Silvana, bedankt voor de juiste tips!!!