2017 was een jaar met veel ups en nodige downs. Hulde aan de ups!! Helaas horen de downs er ook bij. Ik zou die downs het liefste willen skippen maar zonder de downs zijn er geen ups, dus neem ik ze voor wat ze zijn.

Voor dit jaar heb ik weer nieuwe doelen gesteld. Waarschijnlijk heb je wel al iets opgevangen via social media dat er een struggle was. Op zakelijk gebied heb ik een knoop doorgehakt. Ik heb mijn baan bij Filipe Mode opgezegd. Na wikken en wegen wist ik dat ik deze stap moest gaan maken zodat ik met 100% focus met Styleloverz bezig kan zijn. Hoewel ik het echt jammer vind om te stoppen als directe collega bij Filipe Mode voelt deze stap ook goed. Tegelijkertijd vind ik het ook heel spannend want mijn vaste inkomen valt weg en ik moet echt uit Styleloverz mijn inkomen gaan genereren. Maar weet je… het vuur in mij laait zo hoog op dat ik er zeker van ben dat Styleloverz nog succesvoller gaat zijn. Ik ben er klaar voor om te shinen! I am in love!

Om te kunnen shinen zijn er een aantal dingen die ik ga doen. Gisteren ben ik begonnen met een 3 maanden coaching traject bij collega onderneemster Glancy van Elst, voormalige Dresscoach. In dit traject ga ik samen met andere onderneemsters leren hoe we onze (aankomende) ondernemingen succesvol kunnen laten groeien. Grappige is dat ik 7 jaar geleden mijn aller eerste grote opdracht, op de jonge gezinnenbeurs stylingworkshops geven, via Glancy heb gekregen. En nu 7 jaar later ontmoet ik Glancy weer maar dan voor een ander doel. Enfin, de eerste sessie was erg waardevol en super leuk met hele mooie vrouwen. En ik ben ook heel benieuwd wat ik nog meer ga ondervinden (bij mijzelf) en hoe het allemaal zal gaan. Ik ga het zien en jullie ook 😉 Check www.glancy.nl voor meer informatie over haar en haar coaching traject.

Naast deze mooie kans op persoonlijke en zakelijke groei zal ik fulltime met Styleloverz bezig zijn. Denk dan aan nog meer samenwerkingen, nog meer mooie opdrachten, meer styleblogs en meer tips en inspiratie. Ik ben er klaar voor net zoals in mijn nieuwe promo video… I am in love!

Look good, feel good! Niet voor even maar je hele leven…
x Silvana

📸 by Lieke Alblas  🎥 by Hugo van Roosmalen