HAPPY 2018 en welkom op mijn nieuwe website.
Zo blij ermee! Lang nagedacht over hoe ik het wilde hebben en tadaaaa… de Styleloverz nieuwe website met nieuwe foto’s en een promovideo. Hoe cool is dat!! In de wereld van het social media etc. kan een promo video toch echt niet meer achterblijven. De mooie sfeerbeelden zijn gemaakt door fotografe Cheryll van Weert en de video is gemaakt door Hugo van Roosmalen. Twee jonge creatievelingen die precies weten hoe het moet. Heel blij met datgene wat ze gemaakt hebben!

Ik ben klaar voor 2018 en ik heb er zin in. Zin om nog meer leuke opdrachten te doen! En bij deze zin horen ook nieuwe dromen. Dromen die ik om ga zetten in doelen. Doelen die ik om ga zetten in doen.
Mijn allereerste doel is: (meer) zichtbaar worden. Styleloverz deed lang mee in een bijrol, maar gaat nu toch echt de hoofdrol spelen. De eerste stap is gezet met de nieuwe website inclusief de foto’s en video. Onder dit bericht kun je een berichtje achter laten, ik ben namelijk heel benieuwd wat jij ervan vind.

Voor mij is 2017 in een razende tempo voorbij gevlogen. Alle clichés zijn waar, hoe ouder je word hoe sneller de tijd wel lijkt te gaan. Naast het geven van stylingworkshops en het personal shoppen, heb ik ook weer een presentatie mogen geven op het ROC Nijmegen. Erg leuk en heel dankbaar dat ik het weer mocht doen! Ook heb ik in 2017 een nieuwe workshop gemaakt genaamd Slim Combineren. Deze workshop is vanaf vandaag ook te boeken voor een eventuele vriendinnen dag, vrijgezellenfeestje of teamuitje.
Binnenkort komt er nog een derde workshop bij maar die is nog in de maak. So stay tuned :-).

Voor nu wil ik jou, mijn trouwe volger, klant en vriend(in) bedanken voor jouw likes, liefde en vertrouwen. Ik zou het erg leuk vinden om in contact te blijven. Ik wens jou een geweldige 2018 met veel liefde, gezondheid en style. BE GREAT like I am.

Styleloverz Silvana Leatemia - Over Silvana en Styleloverz

 

Look good, feel good! x Silvana

T-shirt: ZARA
Lederenbroek: Ibana
Vest: HM