Laat je niet wijsmaken dat wat je wilt onmogelijk is!!

Sils quote

Mijn lijfspreuk! In alles wat ik wil doen, bereiken of wil ervaren…
Ik had een idee ooit om als stylist etc te beginnen. Die droom heb ik waargemaakt! Zoveel leuke dingen gedaan en op zoveel leuke plekken geweest. En ik heb heel veel mensen mogen helpen en vandaag de dag nog steeds. Heel dankbaar en heel leuk!! Het was tijd om mezelf weer eens een uitdaging te geven…
De TCS Marathon Amsterdam run!

Iets meer dan een week geleden heb ik de TCS halve marathon in Amsterdam gelopen. Al eerder had ik een run gedaan maar geen 21 kilometer. Trainen ging wel goed, al dacht ik soms dat het veel beter kon. Maar weet je goed is goed… Ik wilde de 21 kilometer behalen en binnen een tijd van 2,5 uur.  Zondag 16 oktober 2016 was het dan zover… wat een geweldige mooie ervaring was het!! Het weer was geweldig, de sfeer en ook dat je met zovelen bent maakte het bijzonder om erbij te zijn, Ik heb gewoon 21 kilometer hard gelopen zonder te stoppen. Na 16 kilometer had ik het wel ff zwaar maar opgeven was geen optie. Gelukkig had ik de beste loopmaatje ooit die mij erdoorheen trok. De finish samen met de liefste bereiken was een ervaring uit duizenden die ik ook nooit zal vergeten. En ik heb de 21 km gelopen binnen een tijd van 2.23u. Ik droomde, ik geloofde en ik bereikte zonder op te geven!

oktober 2016 halve marathon
Ik wilde graag dit stukje met jullie delen om te vertellen dat wat je wilt doen of wilt bereiken…. you can do it!! Dream, believe, achieve and never give up!!

Deel met de wereld: