[Alexander Wang kwam er al mee op een van zijn modeshow, daarna verscheidene celebrities: de denim short. De denim short is dit zomerseizoen de item die je MOET hebben.

De denim short kwam al naar voren in mijn blog Low budget tips van The Newyorker. Daarin zie je dat een leuke en een niet “gewone” denim short niet duur hoeft te zijn. En er zijn ook denim shorts voor de plus size vrouwen onder ons. Aan deze vrouwen wil ik graag het advies meegeven om te gaan voor de denim short die wat langer is. Kies een model tot net boven de knieën en een wat losser model (of een grotere maat, en nee dames een maat groter is niet erg….beter een grotere maat en slanker lijken dan een kleinere maat kiezen en eruit zien alsof je uit de broek kan scheuren!!), als je hier namelijk voor kiest dan creeër je een slanker effect.

 

Ik weet het dat het weer hier in ons koud kikkerlandje het nog niet toe laat om denim shorts te dragen dus voor inspiratie van celebs over hoe je de denim short zou kunnen combineren.

1. Nicole Richie draagt de denim short met een gewone witte top, linnen vest, grote zonnebril en peeptoes pumps.
2. Gisele Bündchen hier nog zwanger in denim short gecombineerd met zwarte singlet, veter pumps en accessoires zoals een dunner riempje en een ketting.
3. Jessica Simpson in een iets langere (destroyed) denim short dan Nicole en Gisele, gecombineerd met een grijze tshirt, zwarte half hoge laarzen, een zwarte shopper en big black sunglasses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *