Als mens maar ook als ondernemer ervaar je ups and downs. Ja/nee/ja/nee… soms om gek van te worden. Ja zeker ik heb ook mijn dingen 😉 en dat wil ik graag met jullie delen. Dus hier mijn eerste confession…
Poeh poeh… leuk een huis kopen en alles bedenken etc. Ik benijd de mensen die wel 10x per jaar kunnen verhuizen. Dat is echt niet aan mij besteed; ik ervaar nu al stress periodes. Maar goed het is zoals het is en we roeien met de riemen die we hebben :-). Het word namelijk wel een heel fijn huis en een “volwassen” huis met alles erop en eraan wat ik mooi vind en plezier van ga hebben. Dat weet ik nu al!

Mijn tweede confession
Ja nog meer… mijn tweede confession is dat ik helaas de styling workshop van zondag 24 februari 2019 moet cancellen vanwege niet genoeg animo :-(. De dames die zich hadden ingeschreven ontvangen het betaalde bedrag terug. De reden om te cancellen is dat ik te horen heb gekregen dat veel dames niet mee wilden doen omdat ze het niet fijn vinden om met “vreemde” vrouwen te zitten en te delen over hun onzekerheden. Nah oke dat begrijp ik wel aan de ene kant. Aan de andere kant vind ik het heel jammer dat ze denken dat er in de Styleloverz stylingworkshop word gedeeld over onze onzekerheden. Terwijl in de Styleloverz styling workshop niets goed of fout is en dat we juist benoemen wat we mooi vinden aan onszelf en hoe je dat kunt accentueren met het dragen van de juiste kleuren, pasvormen en stijl. En dat je alleen maar stijl tips & tricks ontvangt waar je ook echt iets aan hebt en je uitstraling daarmee op een positieve manier kunt vergroten. Hoe fijn is het wanneer je jezelf kunt liefhebben met al je imperfecties en dat dat zichtbaar mag zijn. Maar goed… ook dit heeft ertoe geleid dat ik geen stylingworkshops meer ga geven op open inschrijving maar alleen workshops ga geven aan groepen die zelf samengesteld zijn door de klant. Dus wil jij de stylingworkshop doen met je collega’s, vriendinnen, studiegenootjes etc? Leuk jullie te ontmoeten!


Laatste en derde confession

Hiermee wil ik dan ook mijn derde en laatste confession delen. Toen ik begon met Styleloverz had ik mijn doelgroep helder. Ik wilde de HIGH END mensen als doelgroep maar zo gras als groen durfde ik er niet voor te gaan; ook mede om wat anderen mensen tegen mij zeiden. “Ah joh dat wilt toch niemand een stylist/personalshopper? Of dat is alleen voor mensen met heel veel geld weggelegd”. Ik heb dat altijd willen ontkrachten en ben mijzelf soort van gaan aanpassen aan dit soort gedachten en meningen. Ja ja, ik was toen de volger. Hoewel ik het afgelopen jaar zakelijk gezien een mooi jaar heb gehad en ik na alle jaren “uitproberen” succesvolle ervaringen heb mogen meemaken, is de drang om te switchen van doelgroep groter dan groots. Ook omdat ik geen volger meer ben maar de leider. Ik weet wat ik waard ben en hoe goed mijn werkwijze is. En nee dat ik dit zeg is geen eigendunk maar een feit! Daarnaast heb ik altijd geweten en gevoeld dat de HIGH END mijn doelgroep is en dat nu mijn tijd is gekomen om hiervoor te gaan staan. Dat kan betekenen dat ik vaker nee zal gaan zeggen, mensen plus opdrachtgevers moet teleurstellen en hierdoor mensen mij niet meer willen zien, volgen of wat dan ook. Het zij zo.

Hiermee af te sluiten: Born to be fabulous and ready to shine! Dat kan ik maar dat kunnen wij ook samen. Dus voel jij dezelfde vibe en energie net als mij? Dan zijn we een instant match en wil ik graag met jou samen mooie ervaringen op doen en maken in een leven die wij allen verdienen. So let’s connect!

Liefs en stijlvolle groeten,
Silvana x

Alle foto’s by Cheryll van Weert fotografie