Ik heb bij jou het Styleloverz Introductiepakket en Personal Shopping afgenomen en ik wil je bedanken voor de leuke en leerzame ervaring.

Al heel vaak heb ik gedacht hoe leuk zou het zijn om eens met een personalshopper aan de slag te gaan. Het is lang alleen bij die gedachte gebleven totdat ik je heb leren kennen tijdens een styling workshop. Je kledingstijl en persoonlijke advies waren gelijk een match.
Na wat onderzoek op je website heb ik gekozen om voor het Styleloverz Introductiepakket en Personal Shopping te gaan.
Het totale pakket om het zo maar te zeggen. Alleen al door het maken van mijn huiswerk/ moodboard kwam ik tot leuke inzichten. Wat wil ik uitstralen en welke kledingstijl vind ik daarbij passen. Daarna het opruimen van mijn kledingkast met aansluitend de Garderobe check. Erg leuk om te zien wat we allemaal voor leuke setjes hebben kunnen maken met mijn huidige kleding. Het Stylerapport wat ik daarna van je heb ontvangen gebruik ik regelmatig als naslagwerk om even te checken wat we ook alweer allemaal hebben bedacht. En als afsluiting ben je ook nog voor mij gaan shoppen wat ik toch wel erg spannend vond. Dit heb je echt top gedaan. Leuke nieuwe verrassende kledingstukken die ik zelf nooit zou kiezen maar waar ik wel naar opzoek was!!

Bedankt voor het geslaagde cadeautje aan mezelf 🙂
xx

Deel met de wereld: