Klant Nadia: “Silvana weet mensen stijl-technisch goed te profilen en dat geeft gelijk vertrouwen. We zijn in 4 uur tijd door mijn hele garderobe gegaan wat enorm veel nieuwe sets heeft opgeleverd, en daarnaast ook een duidelijke No-Go stapel. Silvana is in staat om snel te matchen obv jouw voorkeuren, fit, wie jij bent als persoon en wat je wilt uitstralen”.

Intensief
Eerlijk gezegd is een garderobecheck altijd super intensief omdat er heel veel kledingstukken, schoenen etc. door mijn vingers glippen. En dan ook het bedenken hoe de klant bepaalde items makkelijk kan combineren tot verschillende looks, is intensief. Kijk, ik kan wel paar toffe combinaties bedenken maar uiteindelijk wil ik dat ook de klant er zich senang in voelt. Dat is mijn meerwaarde voor jou;  dat ik heel veel nieuwe combinaties kan maken met je bestaande garderobe/schoenen/accessoires.

3 looks in 1
Zo nu en dan komt ook mijn eigen garderobe in aanmerking voor de garderobe check en vind ik het altijd leuk om nieuwe combinaties te verzinnen/maken met items die al langer in bezit zijn :). Zoals onderstaande combinaties, 3 looks in 1.

Voor elke gelegenheid
Zoals je ziet op foto 1 ben ik begonnen met een jurk; een fijne outfit voor een (dans) avondje uit. Op foto 2 heb ik een dunne viscose midi rok over de jurk gecombineerd;  een stijlvolle outfit en geschikt voor een etentje.  En de blazer op foto 3 maakt het geheel qua combinatie af; outfit voor een dagje lunchen en winkelen met je girls. Voor elke gelegenheid dus een outfit en ready to go. Hoe fijn is dat?

Hulp nodig
Ik hoor je denken: “rok over jurk?” Ja ja ladies dat kan prima mits de stof van de jurk en rok dun en soepel zijn. Wil jij graag inzichtelijk hebben waaruit je garderobe bestaat? Of wil jij alleen maar combinaties in je kast hebben die ook echt bij jou passen? Ik help je graag op weg. Stuur mij een email of bel mij voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Leuk je te ontmoeten!

Look good, feel good… niet voor even maar je hele leven!
X Silvana